Vacature maaiploeg Van Harte Airport

Beste leden, de maaiploeg van de “Van Harte Airport” zoeken leden die een handje kunnen helpen met de groenvoorziening. Vele handen maken ligt werk en groene vingers zijn niet vereist!

Voor de gezelligheid en het afwisselen van de werkzaamheden werken wij het liefst in koppels van 3 leden. Waarvan tenminste één met meer ervaring in het veldonderhoud zodat je de werkzaamheden zo efficiënt mogelijk kunt uitvoeren.

Het gras kort houden op het vliegveld behoort tot de hoofd werkzaamheden maar het gras rond de tafels hoort daar ook bij. Helaas hebben wij ook last van onkruid rondom de tafels en de randen van het veld! Ook deze proberen willen wij binnen de perken te houden.

Het veld willen wij zo ecologisch mogelijk te onderhouden en bloementjes en beitjes op de randen van het veld horen in het landelijk karakter van het veld.

Kleine klusje kunnen tot de werkzaamheden behoren, maar grotere werkzaamheden verhuizen wij naar de jaarlijkse klus dag!

Op dit moment hebben wij 15 vrijwilligers die het veld onderhouden. Om de klus frequentie zo laag mogelijk te houden zou het prettig zijn als er een paar leden bijkwamen. Zoek je nog een uitdaging om de werkzaamheden van de vrijwilligers te verlichten meld je dan aan.

Via de WhatsApp “Ernö Dobronyi” of stuur een email naar: vliegcommissie@MV-woubrugge.nl

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie