Wilt u ook lid worden van één van de grootste modelbouw verenigingen van Nederland?

Modelbouw Vereniging Woubrugge (MVW) bestaat al sinds 1982 en verbindt vele modelbouwers op het gebied van vaarders, vliegers en modeltruckers.

Met meer dan 130 leden en ons eigen clubhuis in Woubrugge bent u van harte welkom. Er is meer dan genoeg ruimte voor alle modelbouw passies!

Modelbouw Vereniging Woubrugge (MVW) is een plek waar veel modelbouwers graag samen komen. Of het nu voor de gezelligheid is in ons eigen clubhuis of om het delen van kennis. Met meer dan 130 leden zijn er vele modelbouwers welke hun kennis graag delen of u nu actief bent in het varen, vliegen of de modeltrucks bij ons bent u altijd van harte welkom.

Als modelbouw vereniging vinden we het belangrijk dat iedereen zoveel mogelijk plezier kan hebben in zijn hobby daarom vindt je ons met grote regelmaat ook terug op diverse modelbouw evenementen door het hele land. Onze leden komen dan ook uit heel Nederland vandaan en delen een echte passie voor de modelbouw. Als u ons een keer wilt opzoeken tijdens een van de evenementen kijk dan vooral in onze agenda voor de eerst volgende bij u in de buurt.

Daar wij het belangrijk vinden dat voor iedereen duidelijk is waar die aan begint vindt u hieronder een tabel waarin we de verschillende lidmaatschappen hebben vermeld met hun bijbehorende kosten.

Modelvliegers
Voor de modelvliegers is het belangrijk om te weten dat wij zijn aangesloten bij de KNVvL en beschikken over ons eigen vliegveld let dus goed op dat er extra kosten zijn aan het lidmaatschap voor de vliegers. Bent u al lid van de KNVvL dan kunt u dit opgeven bij het aanmelden en zullen er geen extra kosten voor de KNVvL in rekening worden gebracht.

Modeltruckers
Bij de modeltruckers vragen we eenmalig een borg van 30 euro voor de polo shirt die u ter beschikking wordt gesteld door de vereniging. Als u het lidmaatschap opzegt wordt deze borg aan u terugbetaald bij het inleveren van het polo shirt. Wij willen graag als één vereniging zichtbaar zijn op de modelbouw beurzen waar wij onze eigen truckersbaan uitleggen zodoende is het verplicht om bij evenementen op de beurs de kleding van de vereniging te dragen.

OmschrijvingBedrag
Jeugdleden tot 18 jaar:€25,-
Seniorleden vanaf 18 jaar:€70,-
Seniorplusleden vanaf 60 jaar:€50,-
Donateur:€12,50
KNVvL clublidmaatschap:
(verplicht voor modelvliegers)
€55,20
Eenmalige bijdrage vliegveld inrichting:
(verplicht voor modelvliegers m.u.v. jeugdleden)
€50,-
Jaarlijkse bijdrage vliegveld onderhoud:
(verplicht voor modelvliegers m.u.v. jeugdleden.)
€50,-
Gastvliegers per dag (Maximaal 2 keer.) €10,-
Modeltrucker éénmalige borg kosten€30,- (Borg voor Polo shirt)
Sponsor:In overleg met bestuur
* Lidmaatschapskosten per jaar

Sponsoren of doneren?
Uiteraard begrijpen we dat niet iedereen de tijd of handigheid heeft voor de modelbouw hobby. Wilt u toch een bijdrage doen aan deze mooie passie dan is het ook mogelijk om donateur te worden van onze vereniging of u als sponsor te melden. Voor sponsoren bieden wij diverse mogelijkheden zoals de mogelijkheid om reclame te plaatsen op de containers welke wij gebruiken op onze modeltruckersbaan en het plaatsen van een banner op onze website. Wilt u een groter sponsor pakket dan vragen we u om contact op te nemen met het bestuur@mv-woubrugge.nl zo kunnen wij in overleg met u maatwerk aanbieden

Bij het inschrijven als lid van onze vereniging gaat u akkoord met onze Statuten, Huishoudelijk reglement en onze Privacy Policy.

Aanmelden lidmaatschap

Als u deze optie kiest kunt het aanmeldingsformulier invullen en verzenden naar de secretaris van de vereniging.

Aanmelden via formulier

Als u deze optie kiest kunt het PDF aanmeldingsformulier uitprinten en ingevuld aanleveren bij de secretaris van de vereniging.

Opzeggen lidmaatschap

Opzeggingen dienen voor 30 november van het kalenderjaar gemaild te worden aan de secretaris van de vereniging.